Te koop: Opwettenseweg 102, 5674 AD Nuenen

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Beschrijving

Lees meer
Vrijstaand vooroorlogs woonhuis, met een tuingerichte woonkamer en veel afzonderlijke leefruimtes op de begane grond. Dit karakteristieke woonobject is gelegen aan een doorgaande weg in het gebied tussen de kernen Nuenen en Eindhoven, op de grens tussen een landelijke woonomgeving en de nieuwe uitbreidingslocatie Nuenen-West. De woning behoeft renovatie/modernisering.

Bouwjaar : circa 1930
Woonoppervlakte : circa 200 m²
Inhoud : circa 707 m³
Perceelopp. : circa 617 m²*
Aanvaarding : in overleg

Bijzonderheden:
- Gelegen aan een doorgaande weg in het gebied tussen de kernen Nuenen en Eindhoven. Aan de ene zijde een landelijke woonomgeving en nabij de “Opwettense Watermolen” en aan de andere zijde de nieuwe uitbreidingslocatie Nuenen-West.
- Zeer gunstige ligging t.o.v. Eindhoven en de uitvalswegen.
- *Het huidige perceel grond wordt nog definitief ingemeten, over blijft een perceel grond van circa 617 m². De huidige schuur in de achtertuin wordt zodoende nog gesloopt.
- De tuin dient hierdoor ook opnieuw aangelegd te worden.
- Er is sprake van achterstallig onderhoud. U dient rekening te houden met bijkomende kosten om de woning te renoveren en moderniseren.

Indeling:

Begane grond:
- entree/zeer ruime hal met een blokparketvloer, de garderobekast, meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping; vanuit de hal is er toegang tot de keuken, de toiletruimte en via een schuifdeur tot de kantoor-/werkruimte;
- grotendeels betegelde toiletruimte met een wandcloset en een fonteintje;
- kantoor-/werkruimte (oppervlakte: circa 11 m²) aan de voorzijde van de woning;
- open living, open keuken en tuingerichte woonkamer (oppervlakte gezamenlijk: circa 55 m²), afgewerkt met een parketvloer, een stucwerk wand- en plafondafwerking en inbouwspots; de woonkamer is tuingericht met hoge raampartijen en een dubbele aluminium schuifpui aan de achterzijde en beschikt over een open haard; het keukengedeelte is voorzien van een lichtkoepel voor extra daglichttoetreding en een gedateerde keukeninrichting in U-opstelling; een aparte nis biedt plaats aan bijvoorbeeld een koelkast;
- extra slaap-/werk-/hobbykamer (oppervlakte: circa 18 m²) aan de voorzijde, toegankelijk via het zitgedeelte via een schuifdeur;
- extra slaap-/werk-/hobbykamer (oppervlakte: circa 13 m²), toegankelijk via het keukengedeelte met een nis met daarin de wasapparatuur en toegang tot de badkamer;
- geheel betegelde ruime badkamer met een ligbad, douchecabine, wastafelmeubel met 2 wastafels, wandcloset en een bidet;
- gedeeltelijk betegelde bijkeuken/achterportaal met de achterdeur.

1e Verdieping:
De verdieping is momenteel slecht begaanbaar en moet toegankelijk gemaakt worden.
Hiervan zijn ook geen foto's beschikbaar.
- overloop in 2 gedeeltes waarvan het voorste gedeelte met vide;
- 3 slaapkamers (oppervlakten: respectievelijk circa 8, 13 en 20 m²);
- te renoveren badkamer, voorzien van een ligbad, wastafel en toilet: vanuit de badkamer is de vliering toegankelijk met daarin de CV-opstelling.

Buitenterrein:
- aan te leggen oprit;
- nieuw aan te leggen zij- en achtertuin; het huidige perceel grond wordt gesplitst, over blijft een perceel grond van circa 617 m².

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 14236/4467843
Vraagprijs € 475.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 3 april 2019
Laatste wijziging Woensdag 29 mei 2019
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1930
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Gedeeltelijk dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 617 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 200 m²
Inhoud 707 m³
Tuinoppervlakte 400 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 7 (waarvan 5 slaapkamers)
Locatie
Ligging Buiten bebouwde kom
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Noord-oost
Heeft een achterom Ja
Staat Dient nog te worden aangelegd.
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Badkamervoorzieningen Bad
Wastafel
Heeft een rookkanaal Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een schuifpui Ja
Terug
Recent bekeken