Te koop: Maalakker 86A, 5625 SK Eindhoven

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Beschrijving

Lees meer
*** ENGLISH TRANSLATION BELOW ***

Ruim 3-kamerappartement op de bovenste etage van een appartementencomplex met lift. Dit leuke appartement beschikt over een balkon op het westen, 2 separate bergingen, een eigen parkeerplaats in de onderliggende parkeerkelder en een schitterend weids uitzicht over een groot deel van de stad. Gunstige ligging in de woonwijk “Vlokhoven” op korte afstand van Winkelcentrum WoensXL, TU/e, Fontys, het Catharina ziekenhuis, sportfaciliteiten en diverse uitvalswegen. Ideaal voor starters, senioren en kleine huishoudens!

Enkele uitspraken van de huidige bewoners: "Met veel plezier hier 11 jaar gewoond. Dicht bij het winkelcentrum, ziekenhuis en 15 minuten fietsen naar het centrum van Eindhoven. Snelle verbinding naar A2-A50 en 's avonds is het uitzicht adembenemend. Acht hoog wonen geeft ook gevoel van veilig wonen."

De genoemde prijs is een koopsom, geen vraagprijs.

Bouwjaar : 1978.
Woonoppervlakte: 71 m².
Aanvaarding : in overleg.

Bijzonderheden:
- Comfortabel 3-kamerappartement, gelegen op de bovenste etage. Op deze etage is er slechts toegang tot 4 appartementen.
- Bij dit appartement behoort een parkeerplaats in de onderliggende parkeerkelder.
- Inclusief 2 separate bergingen, 1 op de 1e verdieping en een op de woonetage, vrijwel direct naast het appartement zelf. De fiets kan gestald worden in de gemeenschappelijke fietsenberging.
- Vanaf het balkon heeft u een panoramisch uitzicht over een deel van de stad. Het balkon en de raampartijen zijn gelegen aan de rustige westzijde van het appartementencomplex. Dus niet aan de zijde van de JF Kennedylaan.
- De mogelijkheid bestaat om een extra slaap-/werkkamer te creëren op de plaats van de eetkamer.
- Het appartement wordt verwarmd middels blokverwarming (met eigen warmtemeter).
- De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren voor het appartement, berging en parkeerplaats bedraagt thans circa € 221,31. Dit bedrag is EXclusief een voorschot op de stookkosten.

Indeling:

Begane grond:
- gemeenschappelijke overdekte entree op de begane grond met een bellentableau, intercom en de brievenbussen; De ruime en licht hal biedt toegang tot de beide liftinstallaties en het trappenhuis;
- eigen parkeerplaats in de, enkel voor gebruikers toegankelijke, parkeergarage met een op afstand bedienbare garagedeur; ook de extra loopdeur naar de etage erboven met de bergingen is enkel toegankelijk voor de vaste gebruikers van de parkeergarage.

1e verdieping:
- ruime eigen berging (afmetingen binnenwerks: circa 2,35 x 3 m¹), voorzien van verlichting maar ook met daglichttoetreding door de bovenlichten;
- gezamenlijke fietsenberging, bereikbaar via een afgesloten deur en fietsopgang naast de centrale entree.

8e woonlaag, 9e verdieping:
- toegang tot het appartement via een ruime gemeenschappelijke hal/gang; de meterkast (7 groepen, 2 aardlekschakelaars en een slimme meter) bevindt zich naast de voordeur;
- hal met de intercominstallatie;
- lichte woonkamer en eetkamer (oppervlakte gezamenlijk: circa 34 m²) voorzien van een nette laminaatvloer, doorgelegd in vrijwel het gehele appartement, radiatorafwerking en grote raampartijen voor een mooie daglichttoetreding welke voorzien zijn van elektrische screens; In 2017 is er een airco geplaatst en deze blijft achter; de woonkamer staat in een open verbinding met de keuken;
- open keuken met een keukeninrichting in hoekopstelling, voorzien van een 1½ RVS spoelbak, een 5-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, vaatwasser, combi-oven/magnetron en een koelkast met vriesvak;
- praktische en ruime bergkast met de aansluitingen voor de wasapparatuur;
- balkon op het westen, afgewerkt met houten vlonders, elektrapunten en met een geweldig uitzicht over de stad; het balkon is te bereiken zowel vanuit de eetkamer als de slaapkamer;
- gang, met daaraan gelegen de toiletruimte, de badkamer en de slaapkamer;
- geheel betegelde toiletruimte met een wandcloset en een fonteintje;
- badkamer, in dezelfde stijl als de toiletruimte, voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, 2 wastafels en een designradiator;
- royale slaapkamer (oppervlakte: circa 13 m²), ook met radiatorafwerking.

- eigen berging (afmetingen binnenwerks: circa 1,55 x 2,70 m¹), voorzien van verlichting; deze berging is gelegen aan de gang en vrijwel naast het appartement zelf.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

ENGLISH TRANSLATION

Spacious 3-room apartment on the top floor of an apartment building with elevator. This large apartment has a West-facing balcony, 2 separate storage rooms, a private parking space in the underlying parking garage and a beautiful wide view of a large part of the city. Convenient location in the residential area "vlokhoven" WoensXL shopping center, TU/e, Fontys, Catharina hospital, sports facilities and highways. Ideal for starters, seniors and small households!

This is a fixed purchase price, no asking price.

Year of construction: 1978.
Living area: 71 m².
Delivery: in consultation.

Particularities:
- Comfortable 3-room apartment, located on the top floor where you only have access to 4 other apartments.
- 1 private parking space in the underlying basement.
- Includes 2 separate storages, 1 on the first floor and one on the living floor, virtually right next to the apartment itself. The bicycle can be parked in the communal bike shed.
- From the balcony you have a panoramic view of a part of the city. The balcony and the windows are located on the quite west side of the complex. You are not facing the JF Kennedylaan.
- The possibility to create an additional bed-/workroom to what currently is the dining room.
- The apartment is heated by heating block (with own heat meter).
- Monthly service charges for the apartment, storage and parking is currently approximately € 221,31. This amount is exclusive an advance of the costs of heating.

Layout

Ground floor:
-communal entrance on the ground floor with intercom and the letter boxes; The spacious and light Hall offers access to both elevators and the stairwell;
-private parking in the parking garage, accessible only for users with a remote controlled garage door; also the door acces to the storages on the above floor are only available for the fixed users of the car park.

1st floor:
-spacious private storage room (dimensions: about 2.35 x 3 m¹ metres), with both artificial as well as daylight;
-Joint bicycle shed, accessible via a locked door and bicycle entrance next to the central entrance.

8th floor, 9th floor:
-access to the apartment via a spacious communal Hall/corridor; the elektricity meter cabinet (7 groups, 2 earth leakage switches and a smart meter) is next to the front door;
-Hall with the intercom installation;-bright living room and dining room (surface joint: about 34 m²) with a neat laminate flooring in virtually the entire apartment, radiator finish and large windows with electric screens; In 2017 air conditioning was placed which will remain behind; the living room has an open connection with the kitchen;
-open kitchen with a kitchen design in angle setup, with a 1 ½ stainless steel sink, large gas cooker, stainless steel extractor hood, dishwasher, combi-oven/microwave and a fridge/freezer;
-practical and spacious storage cupboard with connections for the washing equipment;
-balcony facing West, finished with wooden duckboards, elektra points and with a great view of the city; the balcony is accessible from the dining room and the bedroom;
-Corridor, with the toilet, the bathroom and the bedroom;
-fully tiled toilet room with a wall mounted toilet and a fountain;
-bathroom, in the same style as the toilet room, equipped with a shower cabin with thermostatic taps, 2 washbasins and a designer radiator;
-royal bedroom (area: approx. 13 m²), also with radiator finish.

-private storage room (dimensions: about 1.55 x 2.70 m¹ metres), with lighting; This retention is located on the hallway and almost next to the apartment itself.

Invitation:
The owner of this house has commissioned us to mediate in the sale, which of course has no financial consequence for you. We would like to inform you in detail about the property, but also about the funding opportunities and the possibilities of selling your own home. We advise you to hire an estate agent associated with the Dutch Association of Real Estate Brokers NVM for professional representation when buying property.

Selling a house is an exciting event. We therefore ask you to give us feedback on the property within a few days so that we can inform the seller about your findings and experience.

As security for the fulfilment of the obligations, the purchaser must set a bank guarantee or make a deposit of 10% of the purchase price within 6 weeks after the agreement was concluded.

The brochure has been put together to give you an impression of the object. The information included in this brochure is submitted by the seller and/or third parties. This information has been compiled with due care. We accept no liability for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. The given information in combination with a viewing of the property are considered to be a solicitation or an offer to enter into negotiations.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 14236/4465396
Koopsom € 200.000,- k.k.
Status Nieuw in verkoop
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 14 maart 2019
Laatste wijziging Maandag 18 maart 2019
Bouw
Type object Appartement, portiekflat
Woonlaag 9e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1978
Type dak Platdak
Isolatievormen Voorzetramen
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 71 m²
Inhoud 265 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 7 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 1 slaapkamer)
Locatie
Ligging In woonwijk
Vrij uitzicht
Energieverbruik
Energielabel D
Uitrusting
Warm water Centrale voorziening
Parkeergelegenheid Parkeerkelder
Heeft een balkon Ja
Heeft kabel-tv Ja
Heeft een garage Ja
Heeft zonwering Ja
Heeft ventilatie Ja

Marktcijfers Eindhoven

€ 255.640,- Gemiddelde verkoopprijs in Eindhoven Landelijk gemiddelde: € 290.760,-
€ 401.765,- Gemiddelde vraagprijs in Eindhoven Landelijk gemiddelde: € 387.955,-
20 Gemiddelde verkooptijd in Eindhoven Landelijk gemiddelde: 37
455 Gemiddeld aangeboden in Eindhoven Landelijk gemiddelde: 46.839
417 Gemiddeld aantal verkocht in Eindhoven Landelijk gemiddelde: 27.978
€ 2.304,-/m2 Gemiddelde prijs/m² in Eindhoven Landelijk gemiddelde: € 2.473,-/m2
Terug
Recent bekeken