Dit hebben onze klanten ervaren...

Dhr. Van den Berg
8

Erg professioneel en goede informatie en begeleiding. Wij hebben het contact als zeer plezierig ervaren. En niet geheel onbelangrijk Van den Buijs Makelaars heeft onze woning binnen een zeer korte tijd voor een zeer goede prijs verkocht.

Anoniem
9

De makelaar toonde deskundigheid en betrokkenheid bij onze zoektocht naar een nieuw huis. Bij de onderhandeling had hij ook goede adviezen en zelfs bij de afhandeling van het tekenen van de koopakte dacht hij met ons mee.

Dhr. Charles van de Vijver
9

Prima contact, makelaar is goed bereikbaar en komt alle gemaakte afspraken keurig na. Neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen.

Mevr. Van den Hurk
9

Zorgvuldig en professioneel. Prettige communicatie en Patrice weet zonder poespas gemakkelijk vertrouwen te winnen en heeft het in ons geval waar gemaakt. Groot compliment ook voor Nella en Anke.

Dhr. Schmal
8

In staat en bereidt tot goed luisteren, constante dialoog en respectvolle discussie. =+=+=+=+=+=+=

Anoniem
8

Betrokken makelaar die met zijn deskundige nuchtere benadering voor goede ondersteuning zorgde in het proces.

Mevr. Verleg
8

Het huis is binnen de verwachte verkooptijd verkocht. We zijn tevreden over hoe de gang van zaken is verlopen zowel met de makelaar als met het personeel!

Anoniem
9

Ik heb de samenwerking met deze makelaar als zeer prettig en deskundig ervaren. Ook was de makelaar realistisch in wat ik kon verwachten en werden mij geen gouden bergen beloofd. Dat maakt dat ik niet voor (onaangename) verrassingen kwam te staan.

Mevr. Gommans-Gijsbers
9

hele prettige gesprekken gehad met Patrice van den Buijs, belofte helemaal waar gemaakt. huis was binnen een paar weken verkocht.

Anoniem
9

Eigenlijk ieder contact verliep zoals ik het zou verwachtte. We werden van te voren gebeld dat er potentiële kopers zouden komen en of dit uitkwam. Na het bezoek werden we meteen gebeld met de inschatting van de makelaar erbij of de mensen serieuze interesse hadden en wat hun min- en pluspunten waren. Tevens werden er goede voorstellen gedaan over hoe we de verkoop zouden kunnen bespoedigen.

Dhr. Meijer
9

Fijne makelaar met een goed team achter zich. van den Buijs makelaars team, bedankt voor de goede zorg en verkoop van ons huis.

Mevr. Yvette Merkelbagh-von Kriegenbergh
9

Van den Buijs Garantiemakelaars is zeker aan te bevelen! Deskundig advies, goede marktkennis, laagdrempelige benadering, informeel, servicegericht, direct contact met de klant en goed (telefonisch) bereikbaar. Wij zijn heel tevreden en hebben ons huis snel en met succes verkocht. Hartelijk dank!

Anoniem
10

Het contact met de makelaar is zeer prettig, vlot en professioneel verlopen. Goede begeleiding van de dames van kantoor voor het maken van de foto- en videoopnames, van iedere bezichtiging werden we zorgvuldig op de hoogte gesteld. De woning is zeer snel verkocht!

Anoniem
10

Fijne begeleiding, goede communicatie. Zeer tevreden over het verkooptraject. Patrice, Nella en Anke bedankt!

Dhr. Van den Dungen
9

Alles verliep volgens afspraak en correcte deskundige begeleiding over het hele verkoop proces komt de toezeggingen ook na.

Anoniem
9

Het contact met het kantoor verliep prima: korte lijnen, afspraken voor bezichtigingen werden tijdig doorgegeven en het is prettig om dezelfde contactpersonen te spreken aan de telefoon. De terugkoppeling na elke bezichtiging was erg fijn. We hebben ons huis sneller verkocht dan we vooraf dachten, en dankzij het advies van Patrice ook voor een betere prijs dan we vooraf dachten.

Dhr. Van Happen
9

De communicatie mbt de stappen van het verkooptraject waren duidelijk en met een zorgvuldige uitvoering. Contacten zijn prettig en deskundig

Mevr. Nienke Verschure
9

Erg prettig contact, veel kennis van zaken en het huis in de verkoop zetten verliep vlekkeloos.We werden goed op de hoogte gehouden na een bezichtiging, wat we erg fijn vonden. We zijn erg tevreden met Patrice en zijn team.

Dhr. Van den Heuvel
10

Weederom een succesvolle verkoop via Patrice van den Buijs. 13 Jaar geleden eerste huis via Patrice verkocht en een nieuw huis aangekocht en nu dus de woning op de Beethof 11 via Patrice verkocht. Super

Anoniem
10

Het contact liep van begin tot eind prima, zeer vriendelijke behandeling, duidelijk en accuraat. Bereikbaarheid was zeer goed. Anke, Nella en Patrice waren continu op de hoogte van elkaars activiteiten. Reactiesnelheid was hoog. Ook de wijze waarop met agenda werd omgegaan ten aanzien van bezichtigingen was prima. Kortom, een aanrader.

Anoniem
9

De contacten verliepen efficiënt en plezierig. Altijd directe terugkoppeling na bezichtigingen en andere contacten met geïnteresseerden. Service en begeleiding door het hele team: TOP

Anoniem
8

Onze woning heeft langer te koop gestaan dan verwacht, maar makelaar bleef er moeite voor doen en was ook altijd goed bereikbaar. Woning naar tevredenheid verkocht en zeker met dank aan makelaar.

Anoniem
8

Goed contact met de makelaar bij bezichtigingen, en de vraagprijs was precies wat ik zelf ook dacht. Verwacht een maand of 3 nodig te hebben voor de verkoop maar al in de vijfde week verkocht voor een goede prijs.

Anoniem
8

Goed contact met de makelaar bij bezichtigingen, en de vraagprijs was precies wat ik zelf ook dacht. Verwacht een maand of 3 nodig te hebben voor de verkoop maar al in de vijfde week verkocht voor een goede prijs.

Dhr. Van de Leur
9

Patrice en zijn team heeft ons zeer goed geholpen bij de verkoop van onze woning. Erg prettig contact, reageren snel en staan altijd klaar bij eventuele vragen!

Anoniem
9

Patrice is een prettige persoon met een ruime kennis en ervaring van de onroerend goed markt en die van Nuenen in het bijzonder. Onze woning was binnen 4,5 maand voor de vraagprijs verkocht.

Anoniem
10

Was er, daar waar nodig. Kundig, betrouwbaar en zegt waar het op staat (geen mooi praterij). Patrice is de zijn geld dubbel en dwars waard gebleken.

Anoniem
10

Het contact met de makelaar is heel persoonlijk en professioneel verlopen. De feedback was zeer snel en correct. Mijn ervaring met deze makelaar is uitstekend en ik zal deze makelaar aan bevelen bij familie vrienden en kennissen.

Anoniem
9

Wij zijn zeer te spreken over deze makelaar. Hij is vriendelijk, direct en zeer grondig in zijn werk. Hierdoor wist hij een zeer goede onderhandelingspositie te creëren. Ook heeft hij ons geholpen met de bouwtechnische keuring en andere randzaken, ook na de koop konden we altijd bij hem terecht voor vragen.

Anoniem
9

Patrice, is erg accuraat, zorgvuldig en weet goed de koper te ondersteunen. De communicatie verliep erg goed en prettig.

Terug
Recent bekeken